МЕНТОРИНГ КЛУБ - силата на общността

Дълги години работя с хора, групи и екипи. Винаги моето желание е било да помогна на всеки да се развие, усъвършенства и да постигне целите, които си поставя. В търсенето на инструменти как да постигна това, през 2009г. се включих в Mentoring FOR FREE - система на онлайн менторинг, която се фокусира върху личностно и бизнес развитие. Консултирахме много хора от цял свят.

Тъй като много от българите не ползват английски свободно и не можеха да се ползват от този ресурс, реших да сложа началото на Менторинг Клуб на български език. Имахме много онлайн и офлайн срещи и голяма част от участниците са ни писали и споделяли колко полезен е бил Менторинг Клуб за тях.

От тогава досега през Менторинг Клуб са минали над 2 500 души.

С времето виждам, че не може да се постигне истински успех, ако работиш само в една област от живота си и се мъчиш да се справяш сам. Човек има нужда да промени мисленето си, навиците си, поведението си, отношението си, приятелите си, начина си на живот, начина си на работа… да се свържи със съмишленици, за да задържи ускорението, което е получил и дори да го усили… Тогава успехът е истински и траен.

Промяната не може да се наложи или натрапи - тя идва тогава, когато ти е писнало от състоянието, в което се намираш и дълбоко, от сърцето си, искаш промяна. В атмосфера, където споделяме и общуваме, тези процеси могат да се ускорят.

В Менторинг Клуб имаме основни ценности, които всички приемаме - правото на личен избор, зачитане на личното достойнство и спазване на поставени граници. Не се толерира убеждаване, агресия или унижение от един член към друг/и.

Всеки има какво да даде на другите като сподели своя опит, тъй като всеки е открил някакъв добър метод, модел и инструмент, който е помогнал на него да прави нещата по-добре и по-ефективно. Чрез споделяне помагаме на други в процеса на тяхната промяна и постигане на личните им цели.

Защото вярваме, ЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА УСПЕЕ, АКО НЕ СЕ ОТКАЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА НАПРЕД И ИМА ПОДХОДЯЩИ ПРИЯТЕЛИ ОКОЛО СЕБЕ СИ.

Периодично правим онлайн и офлайн срещи, за да дадем възможности за опознаване, сближаване и взаимопомощ. Защото ключът е във взаимоотношенията…

Заповядай в Менторинг Клуб!

КЛУБОВЕ в Менторинг Клуб

Клуб Менторинг

Учих Социални науки и 12 психологии, но така и не научих как ефективно да помогна на хората да променят своите лоши навици, които им носят нежелани резултати и да изградят различен манталитет, нагласа, отношение и умения, които да доведат до реална и трайна промяна.

Когато се свързах с ментори в своя живот и те започнаха да работят с мен в отделни области на живота и бизнеса ми, ТОГАВА дойде реалната промяна.

Всеки от нас има нужда от реален човек, който да го хване за ръка и да му помогне да извърви пътя до реалната промяна. Само книги и клипове най-често не са достатъчни - взаимоотношенията са тези, които могат да помогнат...

Затова през 2009г. създадох Менторинг клуб с тази идея. Впоследствие в рамките на Клуба се оформиха различни други, но Клуб Менторинг остана един от ключовите.

Заповядай и ти, за да се запознаеш с други, които мислят и разсъждават, развиват се, търсят отговори и... помагат на другите в търсенето на отговори и решения.
Stacks Image 975
Искрено благодаря на ключови за мен ментори: Георги Бакалов, Том Биг Ал Шрайтър, Боб и Ана Басет и Александър Джоргов, които са оказали МНОГО ГОЛЯМО влияние в живота ми и са ми помогнали да бъда днес това, което съм.

Благодаря на Калоян Курдоманов, Радослав Илиев и Стоян Георгиев, които са ме консултирали и са ми помогнали толкова много да взема правилни решения и да продължа да се променям.

Благодаря на всички автори като Джон Максуел, Робърт Кийосаки, Изабел де Лос Риос, Майкъл Търманд и много, много други, които са провокирали моето мислене и са ме предизвикали да не се задоволявам с посредствени отговори.


Предлагам менторинг в следните направления:

- промяна на мислене

- промяна на навици

- общуване и комуникация

- самочувствие и идентичност

- семейство

- лидерство

- управление на времето и на парите

- справяне със стрес, фрустрация и гняв

- силата на волята и вземане на решения

- справяне със зависимости
и много други

Клуб Английски език

През всички години, които преподавам от 1989г., съм имал много и всякакви ученици. И в момента продължавам да преподавам. Резултатите са чудесни, моите клиенти са удовлетворени от постигнатото.

Но още по-чудесно е да могат да се свържат един с друг и да споделят как да учат по-ефективно, как да поддържат форма, как да продължат да се развиват самостоятелно.

Много често мои ученици се свързват един с друг и практикуват разговорен английски, презентират си един на друг, водят кореспонденция…

Често се включват и колеги, тъй като с тях обсъждаме техники и методики на преподаване.

Ако искаш и ти да усъвършенстваш и поддържаш езиковата си подготовка, заповядай!


Предлагам менторинг в следните направления:

- учене на английски език - консултации и индивидуални разговори за полезни техники на учене и усъвършенстване

- консултации по граматика

- консултации за сертификатни изпити

- преподаване на английски език - техники и модерни методики на преподаване

Клуб Бизнес

Stacks Image 870
Започнах собствен бизнес през 1997г. През всички тези години съм развивал малък бизнес и съм работил с бизнесмени от средния и големия бизнес, наблюдавал съм и съм слушал от тях полезни съвети и принципи на работа.

През 2008г. започнах да консултирам предприемачи и начинаещи бизнесмени как да дефинират своите продукти, как да организират бизнеса си, как да се презентират, да ценообразуват, да открият своя подходящ таргет...

От началото на 2014г. започнахме с екип колеги да консултираме бизнеси в много направления: стратегия, маркетинг, PR, реклама, работа с персонала, оптимизиране на разходи, парични потоци, обучения на персонала...

Завърших курс към Университета Вирджиния, факултет Дардън, по развитие на малък бизнес, но истинските знания научих в движение...

Ако искаш да промениш резултатите в своя бизнес, обади се да поговорим. Сигурно ще открием начин да помогнем.
Предлагам менторинг и коучинг в следните направления:

- дефиниране на визия, мисия и ценности
- дефиниране на продукт и услуга
- презентиране на бизнеса, продуктите и услугите
- дефиниране на таргет група
- реклама и намиране на клиенти
- работа с клиенти
- работа с персонала
- сработване на екипа
- изграждане на мотивация у екипа
- справяне с недисциплинираност, стрес и гняв
- хоризонтална и вертикална екипност
и много др.
Stacks Image 914

Клуб МЛМ Академия

Stacks Image 1045
Занимавам се с мрежов маркетинг от 1997г. Започнах между другото, като допълнителен източник на доходи. През годините научих много и натрупах много опит, търсейки система, която да помогне да се постигнат трайни и стабилни резултати.

Но едва през 2009г., когато имах организация с повече от 2 500 души, бях получил бонус Мерцедес и много хора смятаха, че съм постигнал успех, аз открих какво точно означава система (или по-точно липсата на такава).

Тогава се свързах с Том Биг Ал Шрайтър и беше истинско чудо и благословение, че той се ангажира да работи с мен и да ме преведе през моите съмнения, въпроси, колебания... да ми помогне да сглобя система, която да носи трайни резултати и в крайна сметка да позволи реално постигане на пасивен доход.

Днес съм част от менторски екип, който помага на мрежовици от различни компании от цял свят да постигнат своите цели и да изградят система на работа и на изграждане на лидери. Благодаря, Том, от цялото си сърце!

Предлагам менторинг в следните направления:

- оценка на МЛМ компания и бонус схема

- свързване със спонсор и лидер в компанията

- работа със студени и топли контакти

- презентиране без агресия и убеждаване

- изграждане на екип и работа с екипа

- реално изкарване на допълнителни доходи

- лидери и работа с лидери…

Компанията, с която аз работя, е SNBA: Social Network Business Academy

Нов български проект, който предлага отлични продукти от доказани производители

  • за здраве, красота, отслабване и спорт

  • за домакинство и ежедневие

Екипната работа е заложена в самата концепция на компанията.

Заповядай да видиш - безплатно едногодишно членство, което ти дава достъп до много ресурси.

Stacks Image 1101

www.snba.eu с покана от 300047

Клуб Здраве

Двамата ми родители са лекари. Аз израснах по поликлиники и болници, четях на латински преди да мога да чета на български...

Голямата ми мечта беше да стана лекар. Приеха ме медицина и учих една година в Медицинска академия Варна. Но по време на следването си много се разочаровах от цялата система, а малко след това открих, че всъщност моята мечта не е да лекувам болни хора, а да помагам на здравите да запазят своето здраве и да се чувстват добре ПРЕДИ да се наложи намеса на лекари и лекарства. Затова прекъснах следването и се насочих в друга посока.

От много години чета и уча за здравословен начин на живот. От много години вкъщи не сме боледували сериозно, дори по време на епидемии. Намерихме натурални средства, които да помагат да запазим своето здраве.

От няколко години активно се интересувам от здравословно хранене - имаме проблем с наднормено тегло вкъщи и специалистите не успяха да помогнат да изготвим подходяща програма, която да донесе резултати.

Затова завърших 6 курса по хранене към американски университети и научих много как да се храним правилно и да задържим добрата форма, да си изготвим правилен двигателен режим, който да помага да поддържаме тонус и активна обмяна, как да ползваме правилни добавки, които да дадат на организма това, което не може да си набавим чрез храната...

Днес аз съм свалил над 15кг за последните няколко години, десетки сантиметри от талията и ханша. В момента цялото ни семейство прави сериозни крачки да променим хранителния и двигателния режим, за да бъдем здрави и силни.


Предлагам менторинг в следните направления:

- изготвяне на режим за сваляне или качване на тегло с правилно хранене

- стратегия за профилактика и здравословен начин на живот

- съвети при подбор на добавки и суплементи…

Какво ползваме ние за здраве и красота?


Немска козметика и средства за здраве и красота, с високо качество и доказани резултати.
Какво ползваме ние за добавки, храни и домакинство?


Натурални средства за здраве от наложени производители, с доказано качество и резултати.
Stacks Image 1209
Stacks Image 1212

А ето и моите съвети и рецепти за готвене -
много често попадаме в рутината да ядем едно и също, което ни дотяга и тогава „се отпускаме” за разнообразие -
почти всички рецепти са лично опитани вкъщи, лесни за приготвяне и бързи.

Stacks Image 1250